Sosyal Sorumluluk Programı Kapsamında öğrencilerimiz tarafından kuş yuvaları yapıldı

12.03.2024 52

12-03-202412-03-2024Sosyal Sorumluluk Programı Kapsamında okulumuz Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği alanı öğrencilerimiz tarafından yapılan kuş yuvaları okulumuzun bahçesindeki ağaçlara monte edildi. Hayvanları Koruma konusunda çocuklarımızın bilinçlenmesi için okulumuz müdürü Türker KORKUT koordinesinde, alan öğretmenimiz Sabiha TUNA danışmanlığında yapılan bu etkinlik ile okul içinde vahşi yaşam koruma alanlarının oluşturulması hedeflendi. Bu program kapsamında yapılan 5 adet kuş yuvası yeni sahiplerini bekliyor.