Okulumuz Proje Konusunda Büyük Bir Başarıya Daha İmza Attı

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından okulumuzun hazırlamış olduğu Ka102 Mesleki Eğitim Projesi kapsamında kabul edilen "Et ve Süt Fiyatlarına Çözüm: YERLİ ÜRETİM Besi ve Süt Hayvanlarında Bulaşıcı Hastalıkları Teşhis ve Tedavi Stajı" konulu projemiz kabul edilmiştir.

08.08.2018 836

Proje kapsamında okulumuzun Laboratuar ve Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı alanı öğrencilerinden 28 tane öğrenci Almanya ve Portekiz ülkelerinde 14 günlük staj eğitimi alacaklardır.

Staj eğitiminde ülkemizde yetiştirilen hayvanların bulaşıcı hastalıkları konusunda teşhişi ve tedavisi konusunda tecrübelerini artırarak Avrupadaki yapılan uygulamaları yerinde görme fırsatı yakalayacaklardır.

Adres:
MÜDERRİS MAH. KAMAN SK. TÜRK TELEKOM OSMAN KULAKSIZ TEKNIK LISESI BLOK NO 68/1 İÇ KAPI NO 1 KAMAN / KIRŞEHİR