Hayır Severimiz Osman Kulaksız'ı ziyaret ettik.

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında hayır sever vatandaşımız Osman KULAKSIZ'ı ziyaret ettik.

24.04.2024 15

Milli Eğitim Bakanlığımızca, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere "Ben Her Yerde Varım" projesi hayata geçirildi.  Projeyle öğrencilerin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisini kazanmaları da amaçlanıyor.

Bu bağlamda okulumuz öğrencileri Bakanlığımıza arsa bağışında bulunarak okulumuzun yapılmasına vesile olan hayır sever amcamız Osman KULAKSIZ'ı evinde ziyaret ederek geçirmiş olduğu rahatsızlık sebebiyle geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret sırasında Osman amcanın kısa bir süre önce vefaat eden muhterem eşi Nefika teyzemiz için de baş sağlığı dileklerinde bulunuldu. Osman amcamızın bir ihtiyacının olup olmadığı soruldu. Osman amcanın oturduğu evin bahçe düzenlemesi hakkında yapılabilecekler görüşülerek değerlendirildi. Osman amcanın bahçesinden analiz için toprak numunesi alınarak  konu hakkında kendisine bilgi verildi. Ayrıca etkinliğe katılan öğrencilerimiz hayırsever Osman amcamızın Ramazan Bayramını kutlayarak ellerinden öptüler. Ziyaret sırasında duygulanan Osman amcamız bu güzel ve anlamlı ziyaret için MEB ve okulumuz yöneticilerine teşekkür etti. Bu etkinlikte görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

24-04-202424-04-2024