Kaman Türk Telekom Osman Kulaksız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kırsal alanlarla beraber kentlerde de etkin… Paydaşların ve tüketicilerin her an ulaşabileceği kadar yakın… Tarımın her sorununa çözüm üretebilecek kadar uzman, Kendini sürekli yenileyen, Yüksek kaliteyi hedefleyen gençlerin yetiştiği, Bütün öğrencilerimizin değişmeden geliştiği, Akla ve bilime dayalı eğitim ortamında Hayata ve bir üst öğrenime hazırladığı, Dünü,bugüne,bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velilerimizin işbirliği ile önce Kaman ilçesinde sonra Kırşehir´de ve Türkiye´de "başarılı ve örnek okul" olmaktır.

Misyon: Türk Telekom Osman Kulaksız Anadolu Tarım Meslek Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak,bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek,saygı,hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek,geleceğin Türkiye´sini şekillendirmeye katkıda bulunabilmek için; Tarımsal ve ekolojik kaynakların sürdürülebilir kullanımını sağlamak Kırsal alanda tarımsal üretimi,verimliliği ve çeşitliliği arttırmak, Ülkemiz ve bölgemizin ihtiyacı olan nitelikli insanlar yetiştirmek, için varız...

Başarılar: 2012 yılı genç kızlar ve erkekler ilçe birinciliği, 2013 yılı genç erkekler voleybol il üçüncülüğü, 2013 yılı genç erkekler masa tenisi ilçe birinciliği

Saatler: 08:00 Ders başlangıcı 16:30 Ders Bitimi
Isınma: Kömür ile çalışan kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: erkek öğrenci sayısı:51 kız öğrenci sayısı: 1

WEB - https://kamantarimmeslek.meb.k12.tr

Adres - MÜDERRİS MAH. KAMAN SK. TÜRK TELEKOM OSMAN KULAKSIZ TEKNIK LISESI BLOK NO 68/1 İÇ KAPI NO 1 KAMAN / KIRŞEHİR

Öğretim Şekli :Normal.

Yerleşim Yeri - ilçe merkezindeki mahallede bulunmaktadır.

Ulaşım servis ve özel taşımacılık ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 2,5 km uzaklıktadır.